Skip to Main Content

Om Linux-Hus.dk

Kontakt +45 73 54 08 24
Email info[æd]linux-hus.dk

Linux-Hus.dk blev stiftet i 2009 og er et 100 % danskejet freelance firma, der er i stand til at håndtere en lang række forskelligartede opgaver indenfor informationsteknologiens brede spektrum.

#linux #centos #debian #ubuntu #redhat #oracle #bsd #unix
ClearOS CentOS RedHat Debian
W3C

Løsningen tilpasses

For at finde den optimale løsning er det nødvendigt at denne tilpasses den enkelte kunde, og på trods af væksten i Linux-Hus.dk kapacitet og omfang har det, og vil det, altid være et bærende element i min filosofi at løse kundens problemer på den bedst tænkelige måde. Dette gælder både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris.

Det er fundamentalt at mine kunder får en personlig og hurtig service.

Sagt med andre ord: Jeg vil kende mine kunder, og have at mine kunder kender mig.

Jeg har løst næsten alle de udfordringer branchen kan byde på, og min omfattende erfaring gør at jeg derfor er i stand til at løse kundens udfordringer på den bedst tænkelig måde.
Jeg er i stand til at se alle aspekter i forbindelse med IT-projekter, og kan derfor indregne både de driftsmæssige, sikkerhedsmæssige, og forretningsmæssige aspekter, hvilket sikrer at kunden får den optimale løsning, der tilfredsstiller de eksakte behov.

It Support

Jeg har over 22 års erfaring indenfor IT support, projektledelse, systemsupport, sparring, generel server- og PC service, infrastruktur og hjælp til valg af leverandør.

Jeg tilbyder selv diverse former for IT support, som kan dække hver enkelt kundes specifikke behov og problemer. Jeg har desuden stort kendskab indenfor software, og kan rådgive om hvilken løsning, der vil være den helt rigtige at benytte i din virksomhed.

Mine bedste kompetencer:
- Firewall, Router, Switch
- Hostingsystemer Web/KVM
- Linux/Unix Servere og arbejdsstationer
- IT sikkerhed, Netværksikkerhed
- Oracle Apex, Databaseløsninger
- Websites, WebApps, Homepage
- Elasticsearch
- Security Onion